Primăria Constanța va alimenta joi, 31 martie, cardurile distribuite în cadrul programului RESPECT

Beneficiarii programului „RESPECT” vor primi banii pe card

Cele 24.944 de carduri RESPECT, care au fost distribuite constănțenilor, vor fi alimentate joi, 31 martie, cu câte 50 de lei.

Potrivit Primăriei Constanța, cardul, care este foarte ușor de folosit, va putea fi utilizat doar pentru achiziționarea de alimente conform regulamentului programului RESPECT. Cardul nu oferă posibilitatea de a efectua operațiuni de retragere de numerar sau preschimbare de numerar și va putea fi utilizat exclusiv pe teritoriul României, în termenul de valabilitate.

Cu acest card se pot efectua operațiuni de plată contacteless fără utilizarea codului PIN în limita sumei de 100 de lei.

Persoanele care primesc tichetele valorice pe suport electronic beneficiază de servicii gratuite de interogare a soldului atât telefonic, cât și prin intermediul unei aplicații electronice moderne care permite: interogare sold și istoric tranzacții, recuperare cod PIN, blocare card, acces la lista de unități afiliate și care acceptă cardul RESPECT (inclusiv serviciu de geo-localizare).

Beneficiază de programul RESPECT doar persoanele care au achitat sumele datorate bugetului local la termenul scadent. Toate persoanele care figurau cu datorii în momentul depunerii documentelor au fost notificate de acest lucru și multe dintre ele au remediat această situație.

Orice informație suplimentară poate fi obținută la numerele de telefon 0341/448.530, 0341/180.107 – Serviciul sprijin comunitar și evenimente sociale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*