VIDEO O baracă din municipiul Constanța a ars ca o torță de la o lumânare lăsată nesupravegheată

Baraca a ars ca o torță. FOTO Captură video

Un incendiu puternic a izbucnit în dimineața de 22 septembrie pe strada Eduard Caudelia din municipiul Constanța. Pompierii au reușit însă să stingă repede focul înainte de a se extinde.

La locul intervenției a fost trimis un echipaj de 11 pompieri ai ISU Dobrogea, focul cuprinzând o baracă folosită de un paznic ce avea în grijă o casă în construcție. După câteva zeci de minute au reușit să lichideze focul.

Se pare că incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată de către paznic.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*