VIDEO Cursă nebunească în stațiunea Mamaia printre mașinile din trafic, sfârșită într-un copac

La locul accidentului au rămas doar câteva resturi din mașină. FOTO CTnews.ro

Tragediile rutiere din stațiunea Mamaia nu înseamnă nimic pentru teribiliști. Doi șoferi inconștienți și-au pus viețile lor, dar și a altor participanți la traficul rutier în pericol, după ce au gonit nebunește prin stațiunea Mamaia, iar unul dintre ei și-a avariat serios mașina după ce a lovit un copac.

În seara de 26 octombrie, în jurul orei 23.30, un apel la 112 anunța producerea unui accident rutier în stațiunea Mamaia, în zona hotelului Scandinavia, cu o victimă, unde o mașină scăpată de sub control s-a lovit de un copac. Până au ajuns echipajele medicale la fața locului, persoana pentru care fusese solicitată asistența medicală, s-a răzgândit, luând decizia de a nu mai primi îngrijiri medicale. Drept urmare, neexistând victime, polițiștii nu au mai intervenind, rămânând ca și tamponare, conducătorul auto având la dispoziție 24 de ore pentru a se prezenta la Serviciul Rutier și a declara evenimentul.

În mediul online a apărut însă și o filmare, cu mașina implicată în accident, și o alta, care gonesc cu viteză mare pe șosea, iar la un moment dat fac slalom printre mașinile din trafic ce circulau regulamentar.

În această situație, atitudinea poliției s-a schimbat.

„Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța s-au autosesizat cu privire la imaginile video din spațiul public. Astfel, urmează a se efectua verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun în astfel de cazuri“, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. De ce nu spune nimeni numele pustiului de 18 ani? ,,vaata trebuie traita la maxin,, citatul lui David Stefan,baiatul procurorului Stefan. David azi era din nou la volan. Deci….fara cuvinte

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*