FOTO Accident rutier mortal pe DJ 392 între localitățile Movila Verde și Plopeni

Conducătoarea auto a scăpat mașina de sub control și s-a răsturnat pe câmp. FOTO IPJ Constanța

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineață, în jurul orei 8.00, pe DJ 392, intre localitățile Movila Verde și Plopeni. Din primele informații se pare că este vorba de un autoturism răsturnat în afara părții carosabile.

La fața locului au fost direcționate două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța care au găsit o pacientă în stare de stop cardio-respirator. CU tot efortul depus de către cadrele medicale, conducătoarea auto în vârstă de 29 de ani a decedat.

Polițiștii constănțeni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, din primele cercetări s-a stabilit că accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la intrarea în curbă. Victima era din localitatea Independenta, județul Constanta

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*