VIDEO Nuntă scoasă în stradă, băgată înapoi în curte de Poliția Locală Constanța

Polițiștii locali au aplicat o sancțiune. FOTO DGPL Constanța

O nuntă ce dădea pe dinafară și deranja un cartier întreg a fost readusă la limite de bun simț de către Poliția Locală Constanța.

Mai mulți cetățeni au sunat la Poliția Locală Constanța și au sesizat că o nuntă de la un imobil de pe strada B.P. Hașdeu a devenit exagerat de gălăgioasă și a ajuns în stradă, unde îngreuna și traficul rutier.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale a Poliției Locale Constanța, în data de 22 august, în jurul orei 22.00 a fost sancționat un bărbat în vârsta de 50 de ani din municipiul Constanța și care era responsabil de organizarea unui eveniment ce era în desfășurare la o locație situată pe strada B.P Hașdeu.

La nuntă participau numeroase persoane care tulburau liniștea locatarilor din zona și îngreunau traficul rutier de pe strada menționată anterior.

În acest caz s-a aplicat o amendă organizatorului petrecerii – unul din părinții mirilo, în valoare totala de 500 de lei, iar zona afectată a fost eliberată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*