Nici nu a început bine căldura că au apărut înecații: primul a fost găsit pe plaja Trei Papuci

Tânărul scos din apă a fost declarat decedat

Un tânăr a fost scos inconștient din apa mării în Constanța, pe plaja Trei Papuci. Acesta a fost auzit strigând după ajutor de către un tânăr care se dădea cu kite-ul în zonă.

Înotătorul, în vârstă de 24 de ani, din Pitești, județul Argeș, de ani a fost scos pe dig, iar un echipaj SMURD ajuns la fața locului a început manevrele de resuscitare. Din primele cercetări se pare că este vorba despre un cadru militar. Acesta a mers însoțit de un prieten, care a rămas pe mal, să facă o baie în mare. Cu tot efortul depus de cadrele medicale, a fost declarat decesul.

Știre în curs de actualizare

UPDATE

“Sublocotenentul Cătălin-Gabriel POHACE, în vârstă de 24 de ani,, de la Batalionul 307 Infanterie Marină, a decedat în garnizoana Constanța, în timp ce se afla în afara programului orar al unității.

Aflat pe o plajă din municipiul Constanța, în timpul liber, militarului i s-a făcut rău după ce a intrat în apa mării. Un echipaj SMURD, solicitat prin serviciul 112, i-a acordat ajutorul medical de urgență la fața locului și a efectuat manevre de resuscitare timp de aproape o oră însă, cu tote eforturile depuse, ofițerul a decedat.
În cauză a fost sesizat Parchetul militar, iar o comisie de cercetare, numită de comandantul unității, verifică împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

Militarul era absolvent al Academiei Forțelor Terestre, promoția 2017 și era necăsătorit.

Conducerea Ministerului Apărării Naționale transmite condoleanțe familiei îndoliate”, au transmis reprezentanții Fortelor Navale

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*