Jandarmeria Constanţa s-a impus la faza zonală a Cupei Centenarului Marii Uniri

Echipa de fotbal a IJJ Constanța a câștigat faza zonală a cupei. FOTO IJJ Constanța

Echipa de fotbal a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a participat în perioada 25-27 aprilie, la etapa zonală a Cupei Centenarului Marii Uniri.

Competiţia sportivă de minifotbal este organizată la nivelul Jandarmeriei Române, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Marea_Unire din Decembrie 1918.

Din grupa echipei constăţene au făcut parte şi echipele I.J.J. Galaţi, I.J.J. Brăila, I.J.J. Tulcea, I.J.J. Buzău, I.J.J. Vrancea, Unit.Spec. 72 Cernavodă. Toate meciurile s-au disputat la Constanţa.

La finalul acestei faze a competiţiei, echipa I.J.J. Constanţa s-a clasat pe locul 1, cu 5 victorii şi un meci egal, calificându-se în optimile de finală ce vor avea loc în perioada 04-15 iunie 2018, faza finală fiind planificată în intervalul 24-28 septembrie 2018.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*