Accident de skijet la Costinești. Un bărbat de 41 ani și-a pierdut viața

Elicopter SMURD
Elicopter SMURD

Un turist aflat în vacanță la Costinești a murit sâmbătă după-amiază în urma unui accident de skijet. Bărbatul în vârstă de 41 ani nu a observat mai multe plase pescărești și a intrat cu toată viteza în ele. Impactul l-a aruncat de pe aparatul acvatic și traumatismele i-au fost fatale.

Plasele de pescuit se aflau la 100 m de țărm, în zona de nord a stațiunii.

Potrivit cadrelor medicale ale SAJ, pacientul în stare de inconștiență, a fost trimis inițial cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean. El suferise un traumatism toraco-abdominal, urmat de un stop cardio-respirator.

Victima este un cetățean din republica Moldova, stabilit în Arad. El venise la mare și a împrumutat un skijet de la o cunoștință. Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*