VIDEO Mircea Dobre a ajuns viceprimar după 16 ani fără raport de activitate sau inițiative în calitate de consilier. Făgădău: “E o decizie politică asumată”

Viceprimarul Mircea Dobre. FOTO Adrian Boioglu
Viceprimarul Mircea Dobre. FOTO Adrian Boioglu

Mircea Dobre a fost ales astăzi viceprimar. El îl înlocuiește pe Gabriel Stan care și-a dat demisia luna trecută. Noul viceprimar este om de afaceri – acționar al celebrei “Dobre și fiii” – firma care a câștigat de mai multe ori contractele Consiliului Județean Constanța pentru programul “Cornul și laptele”. În ceea ce privește activitatea lui de consilier, Dobre nu se poate lăuda cu mai nimic.

“Am acceptat în ideea că experiența mea și rigurozitatea pe care o am sunt un lucru bun pentru comunitate și pentru executivul care are de realizat în perioada următoare foarte multe lucruri: activitatea polaris, pe care eu o consider necorespunzătoare, infrastructura care este în refacere”, a declarat Mircea Dobre.

Noul viceprimar este convins ca activitatea lui de 16 ani în Consiliul Local este cea care îl recomandă pentru noua funcție. Întrebat fiind care sunt principalele sale acțiuni din Consiliul Local, Dobre a recunoscut că nici măcar nu a respectat legea atunci când nu și-a depus rapoartele de activitate sau când nu s-a dus în Consiliile de Administrație la școlile la care este arondat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*