Serbare câmpenească în Cumpăna, de 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii

Petrecere de 1 Mai la Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria și Consiliul Local al Comunei Cumpăna organizează duminică, 1 mai, o serbare câmpenească ce va avea loc cu ocazia Zilei Internațională a Muncii.

„1 Mai este o sărbătoare a muncii, o sărbătoare europeană recunoscută de majoritatea popoarelor. Este o sărbătoare a celor ce muncesc și aici se includ toți cei care consideră că fac acest lucru. Faptul că este preluată în unanimitate de alte națiuni europene face ca poporul nostru să se manifeste nu numai în creațiile ce-i aparțin exclusiv, ci și în modul în care asimilează motivele de mare circulație”, spune primarul Mariana Gîju.

Astfel, începând cu ora 12.00 cumpănenii sunt invitați în spatele sălii de sport „Elena Frîncu”, str. Strajei nr. 87 (pe terenul alăturat parcului) unde vor sărbători alături de artiștii din comună, membrii ansamblurilor folclorice „Mugurașii Cumpenei”, „Româncuța”, Ansamblul de Dansuri Turcești „Kardelen”, Trupa „All in One Dance” și Trupa „Fresh” a Centrului de Plasament Delfinul.

Pe scena amplasată în aer liber vor evolua și soliștii vocali: Lucian Costea, Adriana Ivanciu, Valentin Dumitru, Jan Nițu, Teodor Mihai, Ștefania Luzinschi, Câmpanu Cătălin, Elena Iordan.

Muzică de petrecere, grătarele cu mititei și voia bună se vor menține pe durata întregii zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*