VIDEO Mamaia, după o ploaie de vară. Parcarea de la Albatros, transformată în piscină

Inundație în Mamaia. FOTO Captură Video
Inundație în Mamaia. FOTO Captură Video

Lipsa parcărilor din Mamaia este o mare problemă pentru turiști. Mai grav este că după fiecare ploaie torențială, puținele locuri de parcare sunt ocupate de bălți uriașe.

Un clip filmat la sfârșitul lunii august în Mamaia ilustrează cel mai bine situația. Dincolo de umorul personajului care încearcă să imite un prezentator TV, situația este dezatruoasă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*