Primăria Amzacea organizează Ziua Comunei la finalul acestei săptămâni. Oamenii vor fi întâmpinați cu muzică de petrecere și bună dispoziție

Primăria Amzacea. FOTO Liliana Boioglu

Primăria Amzacea organizează Ziua Comunei la finalul acestei săptămâni, iar oamenii vor fi întâmpinați cu muzică de petrecere și bună dispoziție.

Comuna Amzacea va fi în sărbătoare pe data de 30 aprilie. Primarul Romică Stan a declarat pentru CTnews că așteaptă 300 de persoane să ia parte la acest eveniment.

“Ne așteptăm la un număr estimat de 300 persoane. Este al doilea an când sărbatorim zilele comunei. 1 Mai este ziua ,,Fiii satului Amzacea” și cumva contopim de această dată cele două sărbători. Nu încep niciodată cu nu se poate, ci cu să vedem cum putem face“, a declarat primarul Romică Stan.

Evenimentul va avea loc pe stadionul din Amzacea și va debuta la ora 14 cu prezentarea invitaților și un discurs al primarului. Vor urca pe scena special amenajată Viorica Nica, Bujoreii Muzicali din Mangalia, Nina Predescu, Nela și Ana-Maria Baltă, Domnica Pătrașcanu, Nicolae Pavel, Marius Brutaru, Rodica Șerban, Nelu Băescu.

De asemenea, un moment special va fi la ora 15 atunci când este programată premierea persoanelor care au împlinit 70 de ani, 80 de ani și 90 de ani.

Prezentatorul evenimentului este Nicu Ispas, iar de sonorizare se ocupă Nicu Tudose.

În cadrul acestui eveniment Lacme Ifrim va prezenta câteva lucrări de pictură de desen ale copiilor din comună.

Locuitorii din Amzacea vor mai avea parte de grătare cu mici, sarmale, clătite, baclavale, vată de zahăr, turtă dulce, dar și de o roată cu premii pentru copii, acestea fiind asigurate de către agenți economici din localitate.

Intrarea la evenimentul din data de 30 aprilie este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*