RAJA oprește marți, 09 noiembrie, furnizarea de apă în localitățile 2 Mai și Vama Veche

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

RAJA SA va executa marți, 09 noiembrie, lucrări de racordare la sistemul centralizat de distribuție a noii conducte magistrale de la nivelul Stației de Pompare și Tratare Castel Mangalia.

Potrivit RAJA, investiția face parte din Contractul de lucrări CL18 „Rețele apă Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Albești, Cotu Văii. Rețele de canalizare Limanu”, în valoare totală de aproximativ 39 de milioane de lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Pe timpul desfășurării lucrărilor, în intervalul orar 08.00 – 19.00, va fi sistată furnizarea apei potabile către consumatorii din localitățile 2 Mai și Vama Veche, iar în Șantierul Naval Damen se va furniza apă cu presiune scăzută.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*