VIDEO Lupte de câini la Valu lui Traian. Un ciobănesc german și un rottweiler au fost despărțiți înainte să se omoare

Lupte de câini la Valu lui Traian. FOTO Captură video
Lupte de câini la Valu lui Traian. FOTO Captură video

Neglijența stăpânilor poate duce la decesul animalelor de companie. La Valu lui Traian, un moment de neatenție a făcut ca un ciobănesc german să se ia la trântă cu un rottweiler.

Ciobănescul german a scăpat din curte și a ajuns pe stradă cu puțin timp înainte ca un alt câine periculos să treacă prin zonă fără să poarte zgardă sau botniță. Cu greu a reușit stăpânul rottweiler-ului să despartă cele două animale. Din fericire, niciunul dintre ele nu a suferit răni care să-i pună viața în pericol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. 2 nenorociti in plm, amandoi stapanii. Daca trecea un copil pe acolo? In primul rand cainele lup nu are voi esa aiba acces in niciun fel la strada sau in spatiul public, decat cu lesa si botnita. Al doilea cretin, stapanul rotwaillerului nici nu mai vorbesc, ar trebui sa faca puscarie grea pentru neglijenta lui, legea zice ca e rasa agresiva si e obligatorie lesa si botnita pe strada. Sper ca Politia sa se autosesizeze si sa le dea amenda maxima prevazuta de legea 258/2013.

  2. Animalu ala la ce tinea lesa, de bibelou, de ornament!??De ce cainele era liber? Inseamna ca i-a dat drumu cu buna stinta si merita facut dosar penal penru asa ceva. Ma gandesc daca se inhata asa intrun copil sau batran ca il omora,pana se fatzaia staspanu sa opreasca atacul ca batranii nu sunt rezistenti ca cainele ala lup, e deajuns sal tarasca de un picior sau sa se loveasca la cap. politia ce face doarmen pe ei?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*