Compania aeriană AirConnect deschide trei rute interne de vară de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța

Compania AirConnect va opera, de astăzi, zboruri directe de la Constanța către Cluj Napoca, Oradea și Timișoara. FOTO: Facebook AirConnect

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu și compania aeriană AirConnect anunță deschiderea zborurilor interne de vară către trei destinații populare în România.

Astfel, AirConnect va opera, începând de joi, 22 iunie, zboruri către Timișoara, Cluj și Oradea în zilele de joi și duminică. Perioada de operare a acestor rute interne este între 22 iunie și 17 septembrie. Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul oficial al companiei, www.air-connect.com, cu prețuri începând de la 244,39 de lei/ 49,27 euro pe segment, taxe incluse, dar cu locuri limitate.

„Zborurile interne pe perioada sezonului estival sunt solicitate de pasageri în mod curent. Prin aceste legături directe dezvoltăm zona în care ne aflăm, care are un potențial turistic crescut. Trebuie să extindem parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor.  Aceste zboruri oferă o modalitate de a călători rapid la costuri reduse. Cu sprijinul tour-operatorilor, prin pachete complete de vacanță puse la dispoziția turiștilor de către aceștia, contribuim în mod direct la creșterea traficului aerian în zona Mării Negre. Cunoaștem faptul că pentru pasageri este esențial să aibă opțiuni de transport de legătură, astfel că, pe Aeroportul din Constanța sunt disponibile opțiuni de transport în comun pe ruta Constanța – Mihail Kogălniceanu și retur (program disponibil pe www.mk-airport.ro), opțiuni de transport în regim shuttle bus precum și opțiuni de transport în regim de taxi. Suntem încrezători că zborurile pe aceste rute vor avea un grad de încărcare de peste 80 la sută”, a declarat directorul general al AIMK, Bogdan Ionuț Artagea.

La rândul lui, directorul general al AirConnect, Tudor Constantinescu, a exprimat bucuria companiei față de inaugurarea rutelor estivale către Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara, subliniind că aceste zboruri reprezintă o soluție rapidă și confortabilă pentru călătorii interesați de litoralul românesc și Marea Neagră. El a evidențiat, de asemenea, faptul că aceste rute vor beneficia atât localnicii din Constanța, care doresc să ajungă în inima Transilvaniei sau în orașe importante precum Cluj-Napoca, cât și turiștii care vor să exploreze atracțiile culturale și turistice ale regiunii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*