Un nou sens unic va fi instituit pe o stradă din cartierul Coiciu din Constanța

Sens unic instituit pe strada Frunzelor din cartierul Coiciu. FOTO: Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va institui în perioada următoare un nou sens unic în cartierul Coiciu.

Astfel, pe strada Frunzelor, circulația autovehiculelor va fi posibilă dinspre strada Fulgerului către strada Portiței. De asemenea, devine prioritară circulația pe strada Răzoare față de străzile Trandafirului, Steagului și strada Izvor.

„Aceste măsuri au fost luate de către Primăria Municipiului Constanța în urma consultărilor cu cetățenii din zonă, fiind avizate favorabil de Comisia de Circulaţie și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier. Rugăm conducătorii auto să înțeleagă necesitatea adoptării acestor măsuri și să respecte noile indicatoare rutiere”, au transmis reprezentanții instituției.

Potrivit acestora, înființarea acestui sens unic are ca scop principal fluidizarea traficului rutier în zonă, eliberarea trotuarelor de mașinile parcate, asigurarea și protejarea circulației pietonale, precum și crearea de noi locuri de parcare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*