VIDEO Intervenție a pompierilor constănțeni în zona Portului Belona din Eforie Nord. Ambarcațiune cu șapte persoane la bord, eșuată

Ambarcațiune eșuată în zona Portului Belona din Eforie Nord. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni au intervenit, marți după-amiază, în zona Portului Belona din Eforie Nord unde o ambarcațiune de agrement, la bordul căreia se aflau șapte persoane a eșuat. Din cauza vântului puternic, vasul era în pericol să se răstoarne.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, în zonă a intervenit o ambarcațiunea de la punctul de salvare acvatic, care a repoziționat vasul și a salvat pasagerii de la bord.

„În Eforie Nord a intervenit ambarcațiunea de la punctul de salvare acvatic pentru a trage la mal o ambarcațiune în pericol de răsturnare din cauza vântului puternic. Din fericire,  colegii mei au reușit să o repoziționeze și să salveze cele șapte persoane aflate pe ea, fiind scoase în siguranță, la mal”, au precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ce treaba au pompierii la salvarea pe mare, se baga unde nu au treaba, competente si nici abilitatile necesare … Arafat asta mai mult strica !1

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*