FOTO Sindicatul Liber al Navigatorilor a sărbătorit Ziua Navigatorului în Portul Constanța

Ziua Națională a Navigatorului a fost sărbătorită și la Constanța prin grija SLN. FOTO SLN Constanța

Cu ocazia Zilei Internaționale a Navigatorului, pe 25 iunie, Sindicatul Liber al Navigatorilor , Inspectoratul ITF Romania, Seamen’s Club Constanța și Centrul International pentru Marinari Agigea au transmit tuturor navigatorilor „Mulțumim Navigatori”.

De Ziua Navigatorilor, personalul organizațiilor SLN, voluntari și mass media s-au întâlnit în Portul Constanța la sediul SLN. După o scurtă conferință de presă, echipele formate au mers la navele din Portul Constanța și Agigea pentru a se întâlni cu navigatorii sărbătoriți. Au fost făcute cadouri echipajelor, s-au purtat discuții și s-a socializat cu aceștia și au fost ascultate problemele lor de la bord.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*