FOTO În urma unui accident produs în municipiul Constanța, două persoane au fost încătușate

Mașina lovită a fost proiectată într-un stâlp. FOTO ISU Dobrogea

Două persoane au ajuns la spital duminică dimineață, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Rudele acestora care au ajuns în scurt timp la locul accidentului au fost încătușate de către polițiști după ce au devenit recalcitrante.

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Baba Novac și Merișor, după ce un șofer neatent a pătruns în intersecție fără să se asigure. A lovit în plin un autoturism Logan, care a fost proiectat ulterior într-un stâlp de beton. La locul producerii accidentului au intervenit pompierii Detașamentului Palas a ISU Dobrogea, cu o autospeciala de descarcerare. La fata locului au ajuns și echipaje medicale – o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD C, dar și un echipaj de prim ajutor SMURD B.

Pasagerul de pe locul dreapta față din Logan, un minor în vârstă de 14 ani a fost scos cu ajutorul pompierilor și preluat de echipajul SMURD C, iar șoferul de 45 de ani a fost preluat de echipajul SMURD B, ambii fiind transportați la spital.

Între timp, la locul producerii accidentului au ajuns și rudele victimelor, care au devenit agresive verbal și fizic, polițiștii fiind nevoiți să încătușeze două persoane, una dintre ele fiind minoră. Ulterior, au fost amendați cu 5.000 de lei și respectiv 1.500 de lei și eliberați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*