VIDEO Incendiu violent pe bulevardul Mamaia. O mașină a luat foc în apropierea unui hotel de patru stele

Incendiul a cuprins o mașină pe bulevardul Mamaia
Incendiul a cuprins o mașină. FOTO Arhivă

Un incendiu a izbucnit luni seara pe bulevardul Mamaia. Flăcările au pornit de la compartimentul motor al unui autoturism și au cuprins imediat toată mașina.

Două autospeciale ale ISU Dobrogea, una din Mamaia și alta de la Detașamentul Fripis s-au deplasat la locul incendiului pentru a opri extinderea flăcărilor. Pompierii militari au reușit să stingă incendiul la aproape jumătate de oră după ce s-a dat alarma.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*