VIDEO Gigacaloria se ieftinește la Constanța. RADET începe să furnizeze agent termic de vineri dimineață

Liviu Popa, directorul RADET Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Liviu Popa, directorul RADET Constanța. FOTO Adrian Boioglu

La ora când citești acest articol apa caldă este deja pe drum de la RADET către caloriferele apartamentului tău. Liviu Popa, directorul RADET Constanța spune că pompele vor intra în funcțiune vineri dimineața, dar locatarii nu vor simți asta instantaneu.

Până vineri seara caloriferele vor fi calde în cea mai mare parte a orașului, iar sâmbătă dimineața căldura va sosi în casele tuturor.

Vestea cea mai bună este legată de prețul gigacaloriei. La Constanța, tariful scade de la 383 lei la 250 lei. Tariful este unul foarte mare, dar e mai ușor de suportat de către populație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*