Trei proiecte de hotărâre au fost aprobate în ședința extraordinară a lunii iunie, în Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Consilierii locali ai municipiului Medgidia s-au întrunit luni, 14 iunie, în ședință extraordinară pentru a vota 3 proiecte de hotărâre importante pentru sistemul educațional local.

Primul punct de pe ordinea de zi a vizat actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru realizarea obiectivului de investiție ”Creșterea eficienței energetice a clădirii publice – Școala Gimnazială Spiru Haret din municipiul Medgidia, județul Constanța”.

În continuarea ședinței a fost votat proiectul de hotărâre referitor la reactualizarea devizului și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru realizarea obiectivului de investiție „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Colegiului Național Kemal Ataturk din municipiul Medgidia, județul Constanța”.

La finalul ședinței, consilierii locali și-au exprimat votul pentru proiectul de hotărâre privind reactualizarea devizului și asigurarea cofinanțării de la bugetul local pentru realizarea obiectivului de investiție „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței Ion Creangă din municipiul Medgidia, județul Constanța”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*