Un mort și șase răniți, într-un accident rutier petrecut în sensul giratoriu din zona Tomis Plus

Un mort și șase răniți, într-un accident rutier petrecut în sensul giratoriu de la Tomis Plus. FOTO ISU Constanța

Un tânăr de 24 de ani a murit, iar alte șase persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut joi, 18 august, în jurul orei 05.30, la intersecția DN 2A cu strada Dumbrăveni. Șoferul se deplasa dinspre municipiul Constanța către orașul Ovidiu și a pierdut controlul mașinii în sensul giratoriu din zona Tomis Plus.

Potrivit IPJ Constanța, deplasați la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 62 de ani, ar fi pierdut controlul asupra direcției către dreapta, ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale, unde ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susținere al siglei firmei respective.

În urma impactului, a rezultat decesul la fața locului, a unui bărbat de 24 de ani, vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și a doi pasageri din autoturism – un bărbat de 36 de ani și o femeie de 18 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a trei pasageri din autoturism, de 18, 22, respectiv 24 de ani. Toți cei șase răniți au fost transportați la spital.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*