VIDEO Femeie de afaceri din Constanța, hărțuită în mod repetat pe stradă. Victima a fost atacată și lovită cu ouă

Femeie de afaceri din Constanța, atacată și lovită cu ouă.

Maria Done, proprietara hotelului Astoria din Mamaia, a depus plângere la Poliție după ce, susține ea, a fost hărțuită și agresată în mod repetat, pe stradă, de către un bărbat cunoscut cu antecedente penale.

Ultimul incident de acest fel s-a petrecut chiar în cursul zilei de miercuri, 28 octombrie, în timp ce Maria Done se afla în trafic, la volanul unui autoturism. Întregul incident a fost filmat din autoturismul Mariei Done, iar în imagini se observă cum a fost urmărită de bărbat, pe care l-a identificat drept Stila Sarafu, și, după ce a fost șicanată de mai multe ori în trafic, mașina i-a fost blocată și atacată cu ouă.

Ea a mers le Secția 3 Poliție Constanța, unde a depus o nouă plângere împotriva agresorului. Maria Done spune că nu știe de ce este urmărită și atacată în acest fel și susține că a fost agresată de mai multe ori de către Stila Sarafu, care ar fi amenințat-o și prin intermediul unor cunoștințe. Tânăra spune că a mai depus o plângere la Poliție împotriva lui Sarafu și că ar fi fost amenințată și șantajată de către acesta pentru a-și retrage plângerea.

Incidentul de miercuri vine la câteva zile după ce Maria Done ar mai fi fost agresată de Stila Sarafu în timp ce se afla cu o prietenă pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Și atunci ea a mers la Poliție unde a depus plângere, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

„La data de 25 octombrie, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați de către două femei cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe bulevardul Mircea cel Bătrân, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresate fizic de către un bărbat, de 38 de ani, totodată fiindu-le adresate amenințări. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violarea vieții private și amenințare”, au precizat polițiștii în legătură cu acest incident.

UPDATE

Potrivit oamenilor legii, bărbatul pentru incidentul petrecut miercuri bărbatul riscă o amendă de 500 de lei, pentru încălcarea art 2. pct4. din Legea 61: „aruncarea asupra unei persoane, construcții sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel, cu substanțe inflamante, iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, corozive sau care murdăresc, dacă nu s-au produs vătămări ale integrității corporale sau sănătății, ori pagube materiale”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. În Constanța e perfect normal să hărțuiești o femeie | Secția 3 Poliție se asigură de asta
  2. Amenzi de peste 2.000 de lei, în urma incidentului în care o femeie de afaceri din Constanța a fost atacată și lovită cu ouă | | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*