Zeci de sancțiuni aplicate de polițiștii de la Transporturi pentru nepurtarea măștii de protecție

Polițiștii din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, acțiuni pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică dar și pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV-2, în zona stațiilor de cale ferată cât și pe canalele navigabile.

Astfel, peste 50 de polițiști au legitimat aproximativ 250 de persoane, fiind aplicate 109 sancțiuni, în valoare de 41.250 de lei, dintre care 60 pentru nepurtarea măștii de protecție.

Totodată, polițiștii din cadrul SRPT Constanța au depistat două persoane, care ar fi intenționat să pescuiască cu o plasă monofilament, în lungime de 120 de metri, pe râul Bala, din județul Călărași. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj piscicol.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*