Amenzi de peste 2.000 de lei, în urma incidentului în care o femeie de afaceri din Constanța a fost atacată și lovită cu ouă

Femeie de afaceri din Constanța, atacată și lovită cu ouă.

Polițiștii constănțeni au aplicat sancțiuni contravenționale, în sumă totală de peste 2.000 de lei,  în cazul incidentului din trafic înregistrat miercuri, în care o femeie de afaceri din Constanța a fost atacată și lovită cu ouă.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apar două persoane având un conflict în trafic, în municipiul Constanța, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța și cei ai Secției 3 s-au autosesizat, iar în urma verificărilor, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.660 de lei, pentru aruncarea asupra unei persoane sau asupra unui mijloc de transport cu obiecte de orice fel (Legea 61/1991), oprire neregulamentară și activități de natură a distrage atenția (O.U.G. 195/2002)”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

De asemenea, și femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*