Invitație la teatru. O piesă pentru adulți se joacă la Harlequin Mamaia

Afiș "Scrisori către Rita"
Afiș "Scrisori către Rita"

Constănțenii au ocazia să participe la o piesă de teatru cu totul inedită. Joi, 17 noiembrie, începând cu ora 21.00, Harlequin Mamaia este gazdă pentru spectacolul “Scrisori către Rita – The Show”.

“Ești invitat la un spectacol aproape de stand-up comedy, fără rușine, fără scrupule, un show în care îți vei regăsi cele mai ascunse fantezii și gânduri. “Scrisori către Rita – The Show” este un spectacol erotic, datorită minunatei prezente nud a Andreei Stafie, o comedie absolută grație lui Ștefan Nistor, care interpretează și povestește cu sinceritate și lejeritate, câteodată filozofic și metafizic multumită excentricitătii lui Ștefan Caraman”, transmit organizatorii. 

O experientă culturală specială, ce se datorează regizorului Cristian Bajora pentru curajul de a aduce acest român pe scenă. “Scrisori către Rita” e povestea unei despărtiri, care ar durea dacă n-ar fi atât de hilară și care ar fi amuzantă dacă n-ar durea atât.

“Nic e omul gratuit, fără obligații și fără target, e antistarul, e ceea ce-și dorește cel mai mult societatea de azi să marginalizeze. Nic povestește, pentru că dacă nu o face, moare. Nic nu deranjează pe nimeni, deși lângă el nu poți stă neutru. Îți vine să-l bați, să-l strângi în brațe, să-l speli, să-l iubești.

Un singur lucru nu reușești – să-l ignori. Nic e vulgar, pentru că viață printre sfinții falși îl oprima. Nic face lucruri pe care noi nu avem voie să le facem, desi… Nic e un mic Iisus care ne spăla de păcatul ipocriziei”, a declarat Ștefan Caraman

Din distribuție fac parte Ștefan Nistor și Andreea Stafie. Regia este semnată de Cristian Bajora, iar regia tehnică îi aparține lui Dragoș Patraulea. Bodypainting: Vania Piersinaru.

 

Rezervările se fac la numărul de telefon 0766 400 181. Prețul biletului este de 45 lei și rezervarea telefonică este valabilă maximum 24 de ore, timp în care biletele se achiziționează de la restaurant Harlequin între orele 11.00 – 22.00. Participanții la eveniment sunt rugați să sosească la restaurant la ora 20.00, pentru că evenimentul să se desfășoare în condiții optime. După oră 20.00 rezervarea expiră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*