Video Editorial: Psiohoterapeutul Georgeta Tudor, despre cum trebuie făcută reforma în educație

Psihoterapeut Georgeta Tudor
Psihoterapeut Georgeta Tudor

Psihoterapeutul Georgeta Tudor vorbește în Video Editorialul Constanța NEWS despre cum trebuie făcută reforma în educația de la noi: schimbarea programei făcută de către experți, dar fără niște evaluări prealabile. Care sunt avantajele și dezavantajele unui sistem centrat pe elev.

Georgeta Tudor poate fi găsită la 0721342311 sau pe www.rusinea.com.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*