Primăria Poarta Albă anunță începerea lucrărilor la proiectul “Sistematizare infrastructură rutieră și pietonală în cartierele zona D și zona E”

Primăria comunei Poarta Albă. FOTO CTnews.ro

Luna octombrie vine cu vești bune pentru locuitorii din Poarta Albă, după ce a început o investiție de amploare în comună. Este vorba despre proiectul intitulat “Sistematizare infrastructură rutieră și pietonală în cartierele zona D și zona E”, care este deosebit de important pentru comunitatea locală.

Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti, a subliniat pentru CTnews importanța acestui proiect în dezvoltarea zonei.

“Crearea și modernizarea infrastructurii rutiere locale constituie elemente de bază pentru comunitatea rurală. Acestea sunt necesare pentru a asigura condiții de sănătate, protecția mediului, accesibilitate și în general condiții optime de trai. Creșterea calității vieții ca obiectiv principal al proiectului are drept scop dezvoltarea serviciilor de bază pentru populația rurală, accesibilizarea zonei în vederea popularizării acesteia, creșterea standardului de viață a locuitorilor”, a spus primarul Vasile Delicoti.

Contractul pentru lucrările de sistematizare a infrastructurii rutiere și pietonale a fost încheiat cu “Asocierea Autoprima Serv SRL (lider de asociere) – Drum Pod Invest SRL (membru asociat)”.

Proiectul este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Această investiție guvernamentală reprezintă un pas important pentru dezvoltarea infrastructurii în Poarta Albă și, implicit, pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor acestei comune.

Valoarea contractului de finanțare este de 10 milioane de lei, iar proiectul urmează să fie finalizat până la sfârșitul anului 2026.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*