VIDEO Bucureștean arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant cu cocaină și cannabis

Bucureștean arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant cu cocaină și cannabis

Un bărbat din București a fost arestat preventiv după ce a fost prins de polițiștii constănțeni de la Antidrog la scurt timp după ce vânduse zeci de grame de cocaină și jumătate de kilogram de cannabis.

Astfel, la data de 7 iunie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 50 de ani, din municipiul București, imediat după ce ar fi vândut droguri de risc și mare risc. Acesta ar fi comercializat 70 de grame de cocaină și 500 de grame de cannabis, asupra bărbatului fiind descoperiți 7.800 de euro.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz din cadrul DIICOT Constanța a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. La data de 8 iunie, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*