PNL Constanța: Reluarea alegerilor la Costinești este șansa reală pentru cetățeni să schimbe categoric actuala administrație a comunei cu una liberală

Secție de votare. FOTO Adrian Boioglu

PNL Constanța a luat act de hotărârea prin care Biroul Electoral Central a decis reluarea alegerilor în localitatea Costinești.

„Fără să comentăm fondul hotărârii, considerăm că reluarea scrutinului de vot din Costinești este o șansă optimă pentru schimbarea categorică a actualei administrații a comunei. Reținem că peste 60% dintre cetățenii din Costinești au decis prin vot să schimbe primarul în funcție.

Îl sprijinim necondiționat și cu toată forța pe candidatul nostru Gheorghe Mehenici la funcția de primar al localității Costinești. Rezultatul obținut de acesta la alegerile din 9 iunie ne transmite cel puțin două mesaje. În primul rând arată că este candidatul care a obținut cel mai mare capital de încredere în Costinești și în Schitu, cu o campanie curată, decentă și onestă. În același timp este absolut evident că, în proporție covârșitoare, cetățenii din Costinești și Schitu nu îl mai vor pe actualul primar în funcție” – PNL Constanța.

PNL Constanța susține că în Costinești comunitatea cere schimbarea primarului.

„Atunci când peste 60% dintre cetățeni votează negativ la adresa actualului primar este evident că în comunitate se cere schimbarea primarului. La fel de evident este faptul că cei mai mulți cetățeni și-au exprimat dorința de a-l schimba pe actualul primar cu candidatul PNL Gheorghe Mechenici, actualmente viceprimar și omul care muncește enorm pentru comunitate.

Asistăm practic la organizarea unui ”tur 2” în Costinești și suntem siguri că cetățenii vor alege să își folosească votul în mod util, și vor alege singurul candidat care merită să ocupe funcția de primar, în persoana colegului nostru liberal, Gheorghe Mechenici.

Transmitem un mesaj foarte puternic de susținere pentru candidatul nostru la funcția de primar în Costinești. Este o localitate foarte importantă și o stațiune turistică de prestigiu care în mod tradițional a mizat pe candidați de dreapta. Suntem convinși că rezultatul alegerilor din 7 iulie va fi unul categoric și că Gheorghe Mechenici va fi declarat câștigător la o diferență decisivă față de actualul primar, pentru că inclusiv cetățenii care au votat cu candidatul situat pe locul trei la alegerile din 9 iunie vor vota acum pentru schimbarea primarului actual” – PNL Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*