VIDEO Doi frați din Mangalia au murit înecați în Balta Inului. Ei erau chiar administratorii bălții

Doi frați din Mangalia au murit înecați în Balta Inului. FOTO Arhiva CTNews

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce doi frați din Mangalia au murit, sâmbătă seara, în apele unei bălți aflate la intrarea în oraș, pe care chiar ei o administrau.

Salvatorii constănțeni au fost solicitați, sâmbătă seară, să intervină la Balta Inului din Mangalia, după ce, în urma unei alerte la 112, se anunțase că doi bărbați sunt căzuți în apă.

„Am fost solicitați să intervenim la Balta Inului din Mangalia pentru a recupera două persoane căzute în baltă. De îndată, la fața locului au fost alocate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj medical de prim ajutor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

Cei doi bărbați au fost scoși din apele bălții, amândoi în stare de inconștiență, iar cadrele medicale sosite la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor acestora, manevrele de resuscitare s-au încheiat fără succes, iar ambii frați au fost declarați decedați.

Potrivit polițiștilor, cele două victime ar fi doi frați din Mangalia, de 48 de ani, respectiv 50 de ani, chiar administratorii Bălții Inului.

„Bărbatul de 48 de ani s-ar fi aflat la pescuit, pe un luciu de apă din extravilanul municipiului Mangalia, iar la un moment dat s-ar fi electrocutat, iar apoi s-ar fi înecat. Bărbatul de 50 de ani, aflat în zonă, ar fi încercat să îl salveze, însă din nefericire și acesta s-a înecat”, au precizat anchetatorii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*