Un bărbat a fost reținut după ce a condus un autoturism neînmatriculat, în Agigea, și este suspectat că a consumat substanțe interzise

Un bărbat a fost reținut după ce a condus un autoturism neînmatriculat, în Agigea, și este suspectat de polițiștii constănțeni că a consumat substanțe interzise.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 19 octombrie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 45 de ani, bănuit de comiterea a trei infracțiuni la regimul circulației rutiere.

“La data de 18 ocotmbrie, în jurul orei 18.00, acesta ar fi condus un autoturism neînmatriculat, pe D.N. 38, în comuna Agigea.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false, ce aparțin unui alt vehicul, radiat din circulație.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise” – IPJ Constanța.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*