VIDEO Cum se antrenează sportivii de la CS Medgidia chiar și în izolare. Noul coronavirus a transformat casele și curțile în adevărate săli de sport

La nevoie, patul poate ține loc de piscină. FOTO captură video

Pandemia de coronavirus COVID-19 a tras pe dreapta tot ceea ce înseamnă competiție sportivă, dar asta nu înseamnă că sportivii au fost scoși din joc. Cei de la Club Sportiv Medgidia au găsit moduri inedite de a se antrena și își „pasează“ provocări de la o disciplină la alta.

Pandemia actuală este o provocare pentru toți sportivii care și-au întrerupt brusc antrenamentele, iar sălile de sport și cele de antrenament au fost înlocuite cu ceea ce a avut fiecare la îndemână: căzile, canapelele și paturile au înlocuit piscina, sulurile de hârtie igienică au ajuns mingii pentru fetele de la volei, colegii lor de la handbal și fotbal care se întrec în duble, butelia poate fi o greutate suficientă pentru câteva exerciții, iar cauciucurile de iarnă de la mașină întinse prin curte, numai bune pentru jocul de picioare.

Pe sportivii de la CS Medgidia, sportul i-a învățat să fie flexibili și optimiști, dar și să respecte „cantonamentul“ de acasă și au un mesaj pentru susținătorii lor „stați acasă“ !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*