Șeful ISU „Dobrogea”, colonelul Daniel Popa, diagnosticat cu COVID-19, a murit într-un spital din Bucureşti

Șeful ISU „Dobrogea”, colonelul Daniel Popa, a murit într-un spital din Bucureşti

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Dobrogea” al județului Constanța, colonelul Daniel Popa, a murit, miercuri, într-un spital din București, unde fusese internat după ce fusese diagnosticat cu coronavirus.

Colonelul Daniel Popa fost transportat cu elicopterul la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, dar viaţa nu i-a mai putut fi salvată.

ISU “Dobrogea” anunța, la sfârșitul săptămânii trecute, că zece cadre ale instituției, între care chiar comandantul unității, colonelul Daniel Popa, au fost confirmate cu coronavirus.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța este una dintre instituțiile care pe plan local asigură linia întâi în lupta cu virusul COVID-19. În acest context, 10 cadre ale inspectoratului, printre care și domnul inspector șef, au venit în contact cu acest virus și s-au dispus măsuri medicale pentru fiecare în parte. Capacitatea operațională nu a fost afectată de cazurile confirmate, activitatea inspectoratului se desfășoară în continuare în parametrii optimi de răspuns în cazul producerii unor situații de urgență. Domnul inspector șef este internat într-un spital din București, starea dumnealui fiind una stabilă și atent monitorizată de cadrele medicale. Suntem alături de dumnealui, cât și de toți ceilalți afectați de acest virus, și le dorim multă sănătate.

În prezent, comanda inspectoratului este asigurată de colonelul Ionel Roșca.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*