Moș Crăciun se întâlnește cu micuții din Medgidia. Căsuța moșului a fost inaugurată în Piațeta Decebal

Moș Crăciun la Medgidia. FOTO Alexandru Bran
Moș Crăciun la Medgidia. FOTO Alexandru Bran

Dacă luminițele din centrul orașului Medgidia, patinoarul și concertele de sărbători nu erau de ajuns, administrația locală din Medgidia a mai venit cu o idee menită să îi bucure pe cei mai mici dintre locuitorii orașului.

Moș Crăciun este din această seară prezent în Piațeta Decebal din Medgidia. Locul de întâlnire cu copiii este Căsuța Moșului și micuții pot să meargă acolo de joi până sâmbătă, după următorul program.

Joi, 22 decembrie – 19.30 – 21.00

Vineri, 23 decembrie – 17.00 – 20.30

Sâmbătă, 24 decembrie – 17.00 – 20.00.

Vizitatorii vor avea ocazia să-i spună moșului poezii, cântece și colinde și vor avea parte de covrigi și dulciuri. Cei mai cuminți copii pot să lase o scrisoare pentru Moș Crăciun la cutia poștală special amplasată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*