FOTO Daruri la Cumpăna pentru ca și cei defavorizați să aibă ce pune pe mese de sărbători

Multe familii din Cumpăna au primit ajutoare constând în alimente, oferite de Primăria și Consiliul Local Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

La Cumpăna, este o tradiție ca reprezentanții autorității publice locale, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate, în perioada sărbătorilor, pachete cu alimente, astfel încât aceștia să aibă o masă decentă.

Reprezentanții Primăriei şi Consiliului Local Cumpăna, au dăruit miercuri, 18. 12. 2019, pachete cu alimente unui număr de 150 de bătrâni fără venituri sau cu venituri reduse și 119 de pachete persoanelor cu dizabilităţi încadrate în gradul grav de handicap, identificați de către asistenții sociali ai Primăriei Cumpăna.

În aceeași zi, în cadrul campaniei locale „Fă-le o bucurie”, reprezentanții administrației publice locale Cumpăna, au oferit fructe și produse alimentare (faină, zahăr, orez, ulei, carne de pui, carne tocată, cârnați, brânză, ouă) unui număr de 15 familii aflate în dificultate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*