VIDEO Convoi format de polițiștii din Corbu pentru a ajuta o femeie însărcinată să ajungă la spital

Convoi format de polițiștii din Corbu pentru a ajuta o femeie gravidă să ajungă la spital

Polițiștii din Corbu au format, miercuri, un mic convoi pentru a transporta la intrarea în localitate o femeie însărcinată și care avea contracții, care a fost preluată de un echipaj al ambulanței.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac – Postul de Poliție Corbu, aflându-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu pe DN 22, în apropierea localității Tariverde, au constatat că un autoturism nu poate înainta din cauza stratului mare de zăpadă. Șoferul mașinii le-a spus polițiștilor că încearcă să ajungă cu soția sa, care este însărcinată și are contracții, la Spitalul Județean Constanța.

După stabilirea unui traseu mai ușor de parcurs, pe DJ 226, și a solicitării unui utilaj de deszăpezire, polițiștii au transportat-o pe femeie, cu autospeciala din dotare, până la intrarea în localitatea Corbu, acolo unde un echipaj al Ambulanței a preluat-o pe aceasta și a transportat-o la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*