Autoturism căutat de autoritățile din Polonia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism căutat de autoritățile din Polonia, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

Un autoturism căutat de mai bine de o lună de către autoritățile din Polonia a fost descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni de la PTF Ostrov.

Potrivit Gărzii de Coastă, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-a prezentat joi, 19 august, pentru verificările de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român la volanul unui autoturism marca Renault Laguna.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează ca bun căutat pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de către autoritățile din Polonia, în urmă cu aproximativ o lună.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 15.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*