Doi tineri au furat telefonul mobil al unui minor de 14 ani în ziua de Crăciun. Fapta a avut loc într-un parc din Constanța

Mașină de Poliție

Doi tineri au furat telefonul mobil al unui minor de 14 ani, iar fapta a avut loc într-un parc din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța,  la data de 15 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 19 ani, respectiv 24 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

“Astfel, la data de 25 decembrie 2023, aceștia ar fi deposedat prin violență persoana vătămată, un minor de 14 ani, de un telefon mobil, într-un parc din municipiul Constanța.

La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare la locuințele celor doi bănuiți, unde a fost identificat și ridicat telefonul mobil aparținând persoanei vătămate.

Bărbații au fost conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 16 ianuarie a.c., vor fi prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunerea legală – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*