Un bărbat a fost grav rănit într-un accident petrecut la Mircea Vodă, în care au fost implicate două mașini

O persoana a fost grav rănită într-un accident cu două mașini. FOTO IPJ Constanța

Un bărbat a fost grav rănit miercuri dimineața, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Mircea Vodă și în care au fost implicate două mașini.

Astfel, pe data de 24 aprilie, în jurul orei 6.22, un bărbat de 34 de ani a condus un autoturism pe DN 22C, dinspre Cernavodă către Medgidia şi ajungând în zona localității Mircea Vodă, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un barbat de 52 de ani, care circula regulamentar din sens opus.

În urma accidentului a fost grav rănit șoferul în vârstă de 52 de ani, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*