VIDEO Constănțenii sunt invitați la o acțiune de ecologizare pe malul lacului Siutghiol

Acțiune Ecologizare pe Lacul Sitghiol
Acțiune Ecologizare pe Lacul Sitghiol

Activistul Cătălin Anghel cheamă constănțenii la o acțiune de ecologizare a malului lacului Siutghiol.

“E prea multă mizerie, peturi, pungi după iarna aceasta. E prea multă nepăsare a autorităților și a celor ce aruncă aceste gunoaie direct in apa sau pe mal. Propun ca sâmbătă, 4 martie la ora 11.30 să ne strângem câțiva inimoși, cu saci menajeri și să adunam 1-2 ore, cât putem”, a declarat Cătălin Anghel.

Participanții sunt invitați să vină cu saci menajeri mari și cu mănuși.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*