Constanța Pedalează – sănătate pe două roți la Mamaia

Constanța Pedalează pe 22 mai 2016
Constanța Pedalează pe 22 mai 2016

Constanța se pregătește pentru cel mai mare eveniment sportiv al începutului de vară. Proiectul “Constanța Pedalează” este organizat de Asociația Pangeea și susținut de ISIS Hospital.

Organizatorii așteaptă bicicliștii de toate vârstele în parcarea Aqua Magic, duminică, 22 mai, de la ora 10.00. Traseul plimbării pe două roți trece pe la Cazino, ajunge în zona Butoaie din Mamaia și apoi revine la parcul acvatic.

Cei care sunt pasionați de mersl cu bicicleta, dar nu au încă una a lor pot să o închirieze de la linia de start. Amatorii și profesioniștii pot găsi detalii suplimentare pe www.constantapedaleaza.ro

Constanța Pedalează pe 22 mai 2016
Constanța Pedalează pe 22 mai 2016

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*