VIDEO Consilierul Tudorel Chesoi se gândește la constănțeni: “Băncuțe pe trotuarele municipiului și în fața blocurilor”

Consilierul Tudorel Chesoi. FOTO Arhiva Personală
Consilierul Tudorel Chesoi. FOTO Arhiva Personală

O idee simplă, care poate fi realizată cu un buget minim a fost propusă de către consilierul municipal Tudorel Chesoi. Acesta a scris un proiect de hotărâre de Consiliu Local prin care municipalitatea se obligă să investească în mobilier urban: băncuțe cu umbrelă și coșuri de gunoi pe trotuarele marilor bulevarde și străzilor din oraș, dar și în fața blocurilor sau a caselor.

Ideea este una viabilă. În mod normal, o băncuță nu costă la preț de magazin mai mult de 250 lei. Achiziția în cantitate mare – peste 400 bucăți va aduce orașului o reducere considerabilă, iar avantajele acestei investiții se văd imediat.

În momentul de față, cine merge pe oricare dintre trotuarele marilor artere rutiere ale orașului observă că lipsesc două lucruri: băncuțe și coșuri de gunoi. Cum poți să te bucuri de peisajul orașului dacă nu ai o băncuță pe care să te odihnești atunci când pleci la pas. Mobilierul urban este necesar atît tinerilor cât și bătrânilor din Constanța.

Proiectul de hotărâre a fost depus de consilierul Tudorel Chesoi pe 19 aprilie 2016. El ar putea să intre pe ordinea de zi în ultima ședință de consiliu a acestui mandat, programată pentru sfârșitul lunii aprilie.

1 Trackback / Pingback

  1. Ideea fostului consilier independent Tudorel Chesoi este pusă în aplicare. Primăria Constanța cumpără bănci de odihnă stradale | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*