Prefectul Constanței, George Niculescu promite că va rezolva problemele județului

Întreaga încărcătură a autobasculantei a fost deversată în lacul Siutghiol. FOTO Captură video

Noul prefect al Constanței a prezentat un rezumat al activității sale, începând cu data de 6 ianuarie, dată la care bugetarii și-au reînceput practic activitatea. Potrivit prefectului George Niculescu, acesta se vrea a fi un „Jurnal al Prefectului de Constanța”.

Una dintre primele concluzii ale prefectului Niculescu, în urma participării la ședințele Serviciul Juridic – Achiziții, Serviciul Monitorizarea Serviciilor Publice Deconcentrate, Serviciul Financiar – Contabil, Biroul de Informare, Relații cu Publicul și Secretariat din subordinea sa este că

„Instituția Prefectului Județului Constanța ARE NEVOIE URGENȚĂ DE DIGITALIZARE. Acest lucru înseamnă registratură electronică, doar așa urmând să putem repartiza și menține un control corect asupra tuturor documentelor de intrare și de ieșire din instituție. În același timp, se va înlesni fluxul documentelor între departamentele instituției“.

Legat de situația epavei abandonate în Portul Midia, s-a cerut monitorizarea săptămânală a parametrilor calitativi ai apei din zonă și o evaluare a riscurilor din perspectiva fiecărei instituții cu capacitate de control. A fost repusă în discuție și situația malului de la Cumpăna, unde s-a cerut urgentarea lucrărilor.

Una dintre cele mai noi probleme critice din județul Constanța, este cazul surprins în imagini video cu o autobasculantă de mare capacitate care deversa resturi de materiale de construcții în Lacul Siutghiol. În acest sens s-a cerut conducerii Gărzii de Mediu verificarea informațiilor și identificarea zonei în care s-a făcut acest lucru.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*