VIDEO Conflict între mai multe persoane, în centrul Constanței. Au intervenit polițiștii Secției 3

Conflict între mai multe persoane, în centrul Constanței. FOTO captură video

Polițiștii Secției 3 au fost sesizați miercuri, în jurul orei 17.40, prin 112 cu privire la producerea unui conflict între mai multe persoane, la intersecția străzilor București și Oborului.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism în care se aflau două persoane ar fi fost blocat de alte două autoturisme în care s-ar fi aflat mai mulți bărbați. După ce ar fi blocat autoturismul, aceștia i-ar fi agresat pe cei doi ocupanți, ulterior provocând distrugeri și vehiculului”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Se fac cercetări pentru stabilirea identității tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO Polițiștii constănțeni au identificat mai multe persoane în cazul conflictului petrecut, miercuri, în plină stradă, în Constanța | | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*