VIDEO Două persoane reținute de polițiștii constănțeni într-un dosar de trafic internațional de droguri de risc și mare risc

Percheziții într-un dosar de proxenetism. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au desfășurat o acțiune într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc. Două persoane au fost reținute.

În cursul zilei de vineri, 18 noiembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța – Serviciul Antidrog au depistat, în flagrant delict, în municipiul Ploiești, un bărbat de 57 de ani și o femeie, e 56 de ani, în timp ce aveau, în autoturismul cu care se deplasau, un colet ce conținea 500 de grame de cocaină. Totodată, asupra acestora au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 7,34 grame de cannabis și trei telefoane mobile.

La aceeași dată, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor doi inculpați, în municipiul Ploiești și municipiul București, fiind descoperite și ridicate 28 de kilograme de cannabis, 8.900 de lei, 150 de euro, o tabletă, trei telefoane mobile, un cântar electronic ce conținea urme de THC, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

Potrivit DIICOT, în cauză s-a reținut faptul că, inculpații au introdus cocaina în țară prin intermediul unui colet expediat din Italia printr-o societate de transport.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz a dispus reținerea celor 2 persoane pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de sâmbătă, 19 noiembrie, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*