FOTO Polițiștii constănțeni au identificat mai multe persoane în cazul conflictului petrecut, miercuri, în plină stradă, în Constanța

Conflict între mai multe persoane, în centrul Constanței

Polițiștii constănțeni au identificat mai multe persoane bănuite că ar fi participat la conflictul petrecut, miercuri seară, în plină stradă, în centrul orașului Constanța.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„La acest moment, au fost identificate mai multe persoane bănuite că ar fi participat la eveniment. Cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și a identificării tuturor persoanelor implicate, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au precizat sursele citate.

Polițiștii Secției 3 au fost sesizați miercuri, în jurul orei 17.40, prin 112 cu privire la producerea unui conflict între mai multe persoane, la intersecția străzilor București și Oborului. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism în care se aflau două persoane ar fi fost blocat de alte două autoturisme în care s-ar fi aflat mai mulți bărbați. După ce ar fi blocat autoturismul, aceștia i-ar fi agresat pe cei doi ocupanți, ulterior provocând distrugeri și vehiculului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*