Restricțiile de trafic de pe strada Andrei Mureșanu sunt impuse și săptămâna aceasta

Restricțiile de trafic de pe strada Andrei Mureșanu continuă și săptămâna aceasta. FOTO: Primăria Constanța

Procesul de frezare a zonei carosabile continuă pe strada Andrei Mureșanu din cartierul Coiciu, pe tronsonul cuprins între strada Izvor și strada Portiței, astfel că circulația autovehiculelor este în continuarea restricționată total, până la ora 16.00. Lucrările vor continua și marți, 28 februarie, cu aceleași restricții de trafic rutier, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, simultan, pe tronsonul cuprins între strada Fulgerului și strada Baba Novac, se asfaltează zona carosabilă, traficul rutier fiind restricționat total în perioada 27 februarie – 1 martie, în intervalul orar 08.00 – 16.00. În paralel cu intervențiile asupra zonei carosabile, continuă reamenajarea suprafețelor pietonale cu asfalt pe tronsonul cuprins între strada Baba Novac și strada Izvor.

Autoritățile locale fac din nou apel către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*