VIDEO Circulația pe Autostrada A2 a fost redeschisă între Lehliu și Drajna

Autostrada A2 a fost redeschisă. FOTO DRDP Constanța

Circulția rutieră a fost redeschisă sâmbătă, pe A2 între Lehliu și Drajna pentru toate categoriile de autovehicule.

Din cauza ploii înghețate (freezing rain) ce produce polei, închiderea circulației rutiere a fost instituită pentru toate categoriile de autovehicule pe A2 între Lehliu și Drajna. Măsura a fost luată preventiv pentru evitarea eventualelor accidente și pierderilor de vieți omenești.

Participanții la trafic sunt rugați să respecte restricțiile rutiere temporar instituite din cauza fenomenelor meteorologice. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*